Sicario 2015 Online Sa Prevodom

Poszter Sicario 2015

★★★★☆

4.0 / 5 na temelju 6572 recenzija na RottenTomatoes



Mlada FBI agentica (Emily Blunt) pridružuje se tajnoj CIA operaciji koja želi svrgnuti vođu meksičkog kartela. To će biti posao koji će dovesti njezine etičke i moralne vrijednosti do same granice i natjerati ju da preispita sve u što je dotad vjerovala.


Sicario 2015 Online Sa Prevodom

Sicario 2015 Online Sa Prevodom

Pučko otvoreno učilište Novska » KINO PROJEKCIJE
SUBOTA, 21. srpnja: 18 sati. NEDJELJA, 22. srpnja: 18 sati. CIJENA: 20kn ANIMIRANI 3D. SINKRONIZIRANO NA HRVATSKI. SADRŽAJ FILMA: U trećem nastavku ovog animiranog hita pridružite se omiljenoj obitelji čudovišta dok kreću na obiteljski odmor, na luksuzno krstarenje, kako bi se Drakula mogao odmoriti od pružanja odmora drugima.
Program za srijedu - Cinema City
(prijavu morate potvrditi da bi bila aktivna, nakon toga se uvijek možete odjaviti)
POUVG - Kino
U okviru Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica djeluje i Kino Gorica. Otkako je 2013. godine postalo digitalno, prikazuje filmske naslove i velike svjetske hitove paralelno s multipleks kinima.
POUVG - Naslovna
LUDI LABOS. 21.07.2018. LUDI LABOS namijenjeno dječjem uzrastu 6+ Ludi labos je program edukativnih radionica za popularizaciju prirodnih znanos...
» DEADPOOL 2 » Filmovi u programu » Cinema City - dobro ...
Sinopsis filma: Marvelov brbljavi anti-junak se vratio! Veći, bolji i tu i tamo još gluplji nego ikada prije. Kada super vojnik krene u ubilačku misiju, Deadpool je prisiljen razmišljati o prijateljstvu, obitelji i što to zapravo znači biti junak - sve to dok razvaljuje 50 različitih guzica.

1080p. Stream. DVDrip. Full movie. Sicario gledaj online. 480p. Sicario hrvatski titlovi. Sicario cijeli film. BDrip.. Sicario ceo film. Sicario online filmovita. Watch. Sicario online sa prevodom. Sicario film sa prevodom. iPhone. Sicario online gledanje. Free. 720p. 4k blu ray. Download. Sicario online s prijevodom. iPad. 2015 film