Deadpool 2016 Online Sa Prevodom

Poszter Deadpool 2016

★★★★☆

3.8 / 5 na temelju 0329 recenzija na RottenTomatoes



Bivši specijalni agent, sada plaćenik, Wade Wilson, biva podložen ilegalnom eksperimentu koji mu podari nadljudske moći. Nakon što jedva uspije pobjeći, on preuzima svoj novi alter ego i nazove se Deadpool. Naoružan novim moćima i veoma uvrnutim smislom za humor, Deadpool kreće u lov na čovjeka koji mu je gotovo potpuno uništio život, no usput planira i ponovno osvojiti svoju bivšu ljubav.


Deadpool 2016 Online Sa Prevodom

Deadpool 2016 Online Sa Prevodom

Deadpool (2016) - Filmovita - Gledaj Online Filmove s ...
Gledaj film Deadpool (2016) s prijevodom, prevodom, online! Koliko shvatih prilikom gledanja ovog filma, ono što razdvaja Deadpoola od ostalih junaka iz stripova jest to da on uopće nema nakanu biti heroj – on zna da je u stripu i željan je ubiti negativce.
» DEADPOOL 2 » Filmovi u programu » Cinema City - dobro ...
Sinopsis filma: Marvelov brbljavi anti-junak se vratio! Veći, bolji i tu i tamo još gluplji nego ikada prije. Kada super vojnik krene u ubilačku misiju, Deadpool je prisiljen razmišljati o prijateljstvu, obitelji i što to zapravo znači biti junak - sve to dok razvaljuje 50 različitih guzica.
Pučko otvoreno učilište Koprivnica | Kino Velebit | Kino ...
LUIS I DRUŠTVO IZ SVEMIRA (Luis and the aliens) Od 26.7.2018 do 8.8.2018 Vrijeme: Film se prikazuje u 17:00h, sub. i ned. i u 11:00h Žanr: Animirani, obiteljski - SINKRONIZIRAN
Branimir Centar
DEADPOOL 2- ulaznice u prodaji! Upravo je krenula pretprodaja ulaznica za legendarni film Deadpool 2. Nakon velikog uspjeha prvog filma, Ryan Reynolds vraća se ulozi Deadpoola, a ovog puta priča je još napetija i zabavnija.
Top 10 filmova u 2016. - Filmovita - Gledaj Online Filmove ...
Ova godina na izmaku nije neka filmska godina koju ćemo pamtiti, ali nije bila ni tako loša. Filmovita Vam donosi listu najgledanijih filmova u 2016. godini koje, ako niste, morate pogledati!

DVDrip. Deadpool online s prijevodom. Stream. iPhone. Free. Deadpool hrvatski titlovi. Deadpool online sa prevodom. 480p. Deadpool cijeli film. Deadpool online filmovita. Deadpool film sa prevodom. Deadpool gledaj online. Deadpool ceo film. Full movie. iPad. 2016 film. Watch. BDrip. 4k blu ray. 720p.. Download. Deadpool online gledanje.1080p