The Matrix 1999 Online Sa Prevodom

Poszter The Matrix 1999

★★★★☆

3.8 / 5 na temelju 6022 recenzija na IMDB



Thomas A. Anderson čovjek je koji živi dva života. Po danu je običan kompjuterski programer, a po noći haker po imenu Neo. Neo je uvijek ispitivao stvarnost, no istina je daleko od onog što je zamišljao. Kada se nađe na meti policije, kontaktira ga Morpheus, legendarni haker kojeg vlada smatra teroristom. Morpheus pokaže Neu pravi svijet, pustoš u kojem je većina ljudi zarobljena od strane strojeva koji žive od ljudske tjelesne topline i energije, a njihove mozgove zarobljuju u umjetnoj stvarnosti nazvanoj „The Matrix“. Kao pobunjenik protiv strojeva, Neo se mora vratiti u Matrix i suočiti sa agentima – super-moćnim kompjutorskim programima kojima je jedina misija riješiti se ljuskih pobunjenika.


The Matrix 1999 Online Sa Prevodom

The Matrix 1999 Online Sa Prevodom

The Matrix (1999.) – Wikipedija
The Matrix je američki znanstvenofantastični film iz 1999.g. koji su napisali i režirali Lana i Andy Wachowski.U filmu nastupaju Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie-Anne Moss, Joe Pantoliano i Hugo Weaving, te se počeo prikazivati u SAD-u 31. ožujka 1999.g.
The Matrix (1999) - Online film sa prevodom - Filmovi.eu
Thomas A. Anderson je čovjek koji živi dva života. Danju je prosječan računarski programer a noću haker poznat kao Neo. Neo je uvijek dovodio u pitanje svoju stvarnost, ali je istina daleko od njegove mašte.
The Matrix (filmska trilogija) – Wikipedija
The Matrix je znanstvenofantastična akcijska trilogija koju su kreirali Lana i Andy Wachowski.Filmski serijal su započeli filmom The Matrix (), a uslijedila su dva nastavka, The Matrix Reloaded
Matrix (THE MATRIX, 1999) - Film
Matrix - Jedan od najuzbudljivijih znanstveno-fantastičnih filmova devedesetih - Pogledajte video i opis za film Matrix (THE MATRIX)
Titlovi The Matrix - titlovi hrvatski 1CD srt (hrv)
Titlovi The Matrix - titlovi hrvatski. Matrix, The (1999), 1CD (hrv). Poslano 2003-03-07, preuzeto 11489x.

Free. 4k blu ray. 1999 film. Full movie. 720p. BDrip. The Matrix film sa prevodom. The Matrix online sa prevodom. Download.1080p. iPhone. The Matrix online filmovita. The Matrix online s prijevodom. The Matrix cijeli film. The Matrix gledaj online. The Matrix online gledanje. 480p.. Watch. Stream. The Matrix hrvatski titlovi. The Matrix ceo film. DVDrip. iPad