Plaćenici 2010 Online Sa Prevodom

Poszter Plaćenici 2010

★★★★☆

4.7 / 5 na temelju 1566 recenzija na IMDB



Barney Ross predvodi „Expendablese“, skupinu visoko obučenih plaćenika koja uključuje eksperta za noževe Leeja Christmasa, stručnjaka za borilačke vještine Yina Yanga, specijalistu za teško naoružanje Halea Caesara, bombaša Tolla Roada te ludog snajperista Gunnera Jensena. Kada skupinu zaposli tajanstveni Mr. Church i da im zadatak da ubiju okrutnog diktatora na malenom južnoameričkom otoku, Barney i Lee odputuju na otok kako bi osmotrili situaciju. Tamo upoznaju lokalnu pobunjenicu Sandru te saznaju što je zapravo pravi razlog konflikta. Kada pobjegnu sa otoka i Sandra ostane na njemu, Ross mora odabrati hoće li otići i spasiti svoj život, ili pokušati samoubilačku misiju koja će mu možda spasiti dušu.


Plaćenici 2010 Online Sa Prevodom

Plaćenici 2010 Online Sa Prevodom

Goran Bare – Wikipedija
Životopis Rani život. Goran Bare rođen je 16. kolovoza 1965. u Vinkovcima. Kao drugo dijete iz siromašne radničke obitelji odrasta većinom na ulici, koja ga je formirala i tako odredila njegove kasnije postupke i stavove, prema svijetu koji ga okružuje.
Jason Statham – Wikipedija
Jason Statham (London, 26. srpnja 1967.) je britanski filmski glumac.Najpoznatiji je po svojim ulogama u akcijskim filmovima, kao što su Duhovi Marsa, Transporter, Collateral, Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške, Ubrzanje, Smrtonosna utrka i drugi.
TOP SECRET: Amerikanci masakrirali ruske plaćenike, među ...
Ta 'slavna' bitka američkih i pro sirijskih vladinih snaga dogodila se početkom veljače a u nju su bili uključeni i ruski plaćenici, navodno članovi Wagner grupe. ...
Tekstovi pjesama - Stihovi pjesama hrvatskih izvođača ...
Pronađite tekstove pjesama svojeg omiljenog hrvatskog izvođača. Od Gibonnija, Olivera Dragojevića do Jasne Zlokić, Gabi Novak i Psihomodo Popa. Pridružite nam se i dodajte nove izvođače.
Zombi Igre 123 Igrice
Besplatne Zombi igre 123 igrice za djecu. Mrtvi su ustali i teroriziraju ljude. Zombi igrice vam predstavlja Larina igraona za djecu.

Plaćenici ceo film. Watch. 2010 film. Plaćenici cijeli film. Stream. 720p. 480p. Plaćenici online sa prevodom. Free. Full movie. Plaćenici gledaj online. Plaćenici online gledanje. 4k blu ray. Plaćenici film sa prevodom. BDrip. Plaćenici online s prijevodom. Download. Plaćenici hrvatski titlovi. iPad. iPhone. DVDrip.. Plaćenici online filmovita.1080p