Interstellar 2014 Online Sa Prevodom

Poszter Interstellar 2014

★★★★☆

4.9 / 5 na temelju 2121 recenzija na TMDB



Nakon što otkriju novu crvotočinu, grupa istraživača i znanstvenika krene na putovanje kroz nju da prekorače prijašnje granice ljudskog putovanja svemirom i pokore ogromne daljine međuzvjezdanog putovanja. Među putnicima se nalazi strojar i udovac (Matthew McConaughey) koji se posvetio mirnom životu na farmi s dvoje djece, i sada mora donijeti tešku odluku da napusti svoju djecu kako bi otputovao u drugu galaksiju s ciljem da spasi čovječanstvo.


Interstellar 2014 Online Sa Prevodom

Interstellar 2014 Online Sa Prevodom

Marsovac (The Martian, 2015) - Film
Astronaut Watney ostao je sam na nemilosrdnom planetu na kojem raspolaže tek oskudnim zalihama te se mora osloniti na svoju inventivnost, domišljatost i duh kako bi preživio i pronašao način kako na Zemlju poslati signal da je još uvijek živ.
mp3 music - Portal
Dobro došli na zeljeipozdravi.com. Mp3, muzika, video spotovi, slike i još mnogo multimedialnog sadržaja prikupljeni su sa najboljih Web portala i stranica. Probrali smo najbolje na internetu za vas.
Batman: Početak – Wikipedija
Batman: Početak (eng. Batman Begins) je film Christophera Nolana iz 2005. o liku Batmana iz stripova DC Comicsa.U glavnoj ulozi pojavljuje se Christian Bale, a uz njega nastupaju i Michael Caine, Gary Oldman, Liam Neeson, Katie Holmes, Cillian Murphy, Morgan Freeman, Ken Watanabe, Tom Wilkinson i Rutger Hauer.
Najbolje knjige - Hrvatski portal za knjige
IZDVOJENO: Portal Najbolje knjige donosi veliku listu ljetnih preporuke za čitanje. U suradnji s više od 20 hrvatskih nakladnika odabrali smo za vas stranu publicistiku i beletristiku, knjige domaćih autora i literaturu za djecu i mlade.
Hrvatsko prirodoslovno društvo
Priroda uživo Geološko-paleontološki zavod Geološkog odsjeka PMF-a Zagreb, Horvatovac 102a. Hrvatsko prirodoslovno društvo, izdavač časopisa Priroda, organizira ciklus znanstveno-popularizacijskih predavanja pod nazivom Priroda uživo.

Interstellar online filmovita. 720p. 4k blu ray. 480p. Download. Stream. Interstellar gledaj online.1080p. Full movie. DVDrip. Interstellar online s prijevodom. Free. Interstellar ceo film. Interstellar film sa prevodom. 2014 film. Interstellar hrvatski titlovi. Interstellar cijeli film. Watch. iPhone.. Interstellar online gledanje. iPad. BDrip. Interstellar online sa prevodom