Snajperist 2014 Online Sa Prevodom

Poszter Snajperist 2014

★★★★☆

3.7 / 5 na temelju 3240 recenzija na Netflix



Poslan u Irak kako bi štitio svoje suborce Chris Kyle uskoro je dobio nadimak Legenda, a postao je nadaleko poznat i s neprijateljske strane te mu je ucijenjena glava. Usprkos životnoj opasnosti i obitelji koja je strepila kod kuće, Chris je odradio četiri misije u Iraku slijedeći moto američke mornarice ne ostavljaj ni jednog čovjeka iza sebe. No nakon što se vratio kući, svojoj supruzi Tayi Renae i djeci, Chris je shvatio da se radi o ratu u kojem ne može pobijediti.


Snajperist 2014 Online Sa Prevodom

Snajperist 2014 Online Sa Prevodom

Snajperist - Najnovije igre | IGRE.hr
Popis najnovijih igara na portalu Igre.hr sa oznakom Snajperist. Prikazano je 7 najnovijih igara - kliknite na gumb ispod igara kako bi dobili još rezultata.
Sniper - igre
Kolačići nam pomažu pružati usluge. Upotrebom naših usluga prihvaćate našu upotrebu kolačića. OK
Ratne igre
Ratne igre vode vas u različite bitke u kojima morate poraziti svoje neprijatelje. Ratne igrice obuhvaćaju različite strategijske igre, pucačine, borbene igre i mnoge druge igre u kojima se testira vaša vojna sposobnost.
Ratne igre
Ratne igre simuliraju najbolju adrenalinsku zabavu internet igranja. Ratne akcije zahtjevaju dobru kontrolu oružja, sposobnost ciljanja i dobru koncentraciju prilikom igranja.
Simo Häyhä – Wikipedija
Rane godine. Rodio se je u mjestu Rautjärviju blizu današnje granice Finske i Rusije. Ondje je 1925. služio vojsku. Prije nego je postao vojnik Häyhä je bio seljak i strastveni lovac o čemu svjedoči tadašnji izgled njegove kuće koja je bila puna lovačkih trofeja.

Free. 720p. 480p.. Snajperist cijeli film. Snajperist online s prijevodom. 2014 film. iPhone. 4k blu ray. Full movie. Snajperist hrvatski titlovi. BDrip. Watch. Stream. Snajperist film sa prevodom. iPad. Snajperist online gledanje.1080p. DVDrip. Snajperist online filmovita. Download. Snajperist ceo film. Snajperist gledaj online. Snajperist online sa prevodom