Vrlo zapetljana priča 2010 Online Sa Prevodom

Poszter Vrlo zapetljana priča 2010

★★★★☆

4.5 / 5 na temelju 6637 recenzija na Netflix



Svijet mora upoznati ovu posebnu djevojku! Čestica Sunca padne na Zemlju, a iz nje izraste cvijet koji liječi bolesti. Starica Gothel pronađe cvijet, a on joj omogući da se pomladi i zauvijek ostane mlada. Kada se kraljica ozbiljno razboli, čarobni cvijet joj spasi život, a kraljica rodi princezu zlatne kose. No Gothel uzima Zlatokosu i zatoči je u tornju. Osamnaest godina kasnije Zlatokosa traži od Gothel, za koju je uvjerena da joj je majka, da je pusti u svijet. No Gothel joj ne dopušta s obrazloženjem da je vani preopasno za nju. U međuvremenu mladi lopov Flin Fakin ukrade vrijednu krunu. U bijegu se zabunom sakrije u Zlatokosinom tornju. U hrvatskoj inačici glasove su posudili Mirela Vidak, Franka Batelić, Laura Samardžija, Zoran Pribičević, Domagoj Pavin, Ivana bakarić, Slavko Juraga, Aleksandar Cvjetković, Dražen Bratulić, Robert Ugrina, Mladen Vasary i Zvonimir Zoričić.


Vrlo zapetljana priča 2010 Online Sa Prevodom

Vrlo zapetljana priča 2010 Online Sa Prevodom

Vrlo zapetljana priča | Crtani Filmovi | Gledaj Online ...
Vrlo zapetljana priča – Zlatokosa (2010) Svijet mora upoznati ovu posebnu djevojku! Čestica Sunca padne na Zemlju, a iz nje izraste cvijet koji liječi bolesti.
Vrlo zapetljana priča - Online sinkronizirani crtići
Prekrasna princeza Zlatokosa cijeli je svoj život provela u dvorcu. Međutim, nakon što se zaljubi u bandita koji prolazi pokraj njezinog dvorca, zaputit će se u pravu životnu pustolovinu – otići po prvi put u vanjski svijet kako bi ga pronašla!
Vrlo zapetljana priča (Tangled, 2010) - Film
Animirani hit „Vrlo zapetljana priča“ snimljen je po uzoru na najveće Disneyjeve filmove kao što su „Snjeguljica“ i „Pepljuga“. Ovo je tradicionalna bajka koja se potpuno novim stilom obraća modernoj publici.
Vrlo zapetljana priča – Wikipedija
Vrlo zapetljana priča (engl.: Tangled) je američki animirani film animacijskog studija Walt Disney iz 2010. godine te ukupno 50. Disneyjev klasik koji je djelomično baziran na bajci braće Grimm - Zlatokosa (ili Matovilka).
Vrlo zapetljana priča ( Sinkronizirano ) - filmskimaraton.com
Vrlo zapetljana priča ( Sinkronizirano ) May 29, 2011, 4:37 pm Download Snježno kraljevstvo ( Sinkronizirano ) April 14, 2014, 3:13 pm Download

. Vrlo zapetljana priča ceo film. BDrip. Stream. Download. iPad. iPhone. Vrlo zapetljana priča film sa prevodom. Vrlo zapetljana priča gledaj online. Watch. 2010 film. Vrlo zapetljana priča online filmovita. DVDrip. Vrlo zapetljana priča online sa prevodom. Vrlo zapetljana priča online gledanje. Vrlo zapetljana priča cijeli film. Free. 720p. Full movie.1080p. Vrlo zapetljana priča hrvatski titlovi. 480p. Vrlo zapetljana priča online s prijevodom. 4k blu ray